Meerkeuzemenu
Voorgerecht
Slaatje met verse Zeebrugse garnalen en rode pestosaus
***
Noordzeesoepje met rouille en gebakken broodkorstjes
***
Terrine van ganzenlever met uienconfituur
(+ €10,00)
***
Rundscarpaccio met parmezaan, notensla en olijfolie
***
½ kreeft met fijne groentjes + blanke botersaus
(+ €15,00)
Hoofdgerecht
Mosselen met knoflook & room
***
Vangst van de dag
***
Ierse babytop
***
Lamsnootjes met rozemarijn
***
Eendenborst met honingsaus & mandarijn
Dessert
Dame Blanche
***
Duo van huisgemaakte chocolademousses
***
Irish coffee
(+ €3,00)
***
Kaasplankje
(+ €3,00)
***
Verse fruitsalade met sorbet
€37,50 p.p.
of
€57,50 p.p.
met aangepaste wijnen
À la carte
Soepen
Verse dagsoep
Noordzeevissoep met rouille en gebakken broodkorstjes
Voorgerechten
Diepe Zeeuwse oesters "natuur"
Huisbereide kaaskroketten met "Oud Brugge"-kaas
Huisbereide garnaalkroketten met Zeebrugse garnalen
Zachte gerookte zalm met mierikswortel
Slaatje met verse Zeebrugse garnalen & rode pestosaus
Carpaccio van rund met olijfolie & parmezaan
Huisbereide ganzenleverterrine met uienconfituur & toast
Salades
Salade met kreeft "Belle Vue"
Salade met Zeebrugse garnalen en rode pesto
Salade met warme geitenkaas
Visgerechten
Bouillabaisse van Noordzeevis
Bouillabaisse van Noordzeevis "Royale" (+ ½ kreeft)
Risotto met scampis
Zeeuwse mosselen (natuur, witte wijn of look & room)
Gesmoord kabeljauwhaasje met groenten & blanke botersaus
Gebakken zeetong "Belle Meunière" met krieltjes
Kreeft met sausje van koriander & seizoensgroenten
Vangst van de dag
Vleesgerechten
Gegrilde ossenhaas met kruidenboter & seizoensgroenten
Ierse babytop met rode wijnsaus
Gebakken lamsfilet met rozemarijn & aardappelgratin
Eendenborst met honingsaus & mandarijn
Varkenswangetjes met "Bourgogne des Flandres"
Vegetarisch
Vegetarische pasta
Risotto met paddenstoelen
Natuurlijk zijn er ook enkele kindergerechten beschikbaar.
Suggesties
Voorgerechten
Salade met Sint-Jakobsvruchten
Wijngaardslakken met knoflook
Gebakken ganzenlever met kakifruit
Hoofdgerechten
Gebakken skreifilet met venkel
Lamskroontje met muntsaus & seizoensgroenten
Lunchmenu (21-26 september)
Elke week serveren wij een weeklunch van maandag tot en met zaterdag. Het lunchmenu bestaat uit steeds uit 3 gangen, waarbij u kunt kiezen uit salade of soep als voorgerecht en vlees of vis als hoofdgerecht.
Voorgerecht
Bordje met gerookte vissoorten
***
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Kipbrochette met wilde rijst
***
Gebakken scampi's "Diabolique"
Dessert
IJs of gebak
U kunt ook op de hoogte blijven van ons lunchmenu via onze Facebook-pagina.