À la carte
Soepen
Verse dagsoep
Noordzeevissoep met rouille en gebakken broodkorstjes
Voorgerechten
Diepe Zeeuwse oesters "natuur"
Huisbereide kaaskroketten met "Oud Brugge"-kaas
Huisbereide garnaalkroketten met Zeebrugse garnalen
Zachte gerookte zalm met mierikswortel
Carpaccio van rund met olijfolie & parmezaan
Huisbereide ganzenleverterrine met uienconfituur & toast
Salades
Salade met kreeft "Belle Vue"
Salade met warme geitenkaas
Visgerechten
Bouillabaisse van Noordzeevis
Bouillabaisse van Noordzeevis "Royale" (+ ½ kreeft)
Risotto met scampis
Zeeuwse mosselen (natuur, witte wijn of look & room)
Gesmoord kabeljauwhaasje op Oostendse wijze
Gebakken zeetong "Belle Meunière"
Vangst van de dag
Vleesgerechten
Ierse babytop met saus naar keuze
Gebakken lamsfilet met rozemarijn & aardappelgratin
Vol-au-vent van hoevekip
Stoofcarbonades van Belgisch witblauw rund met "Bourgogne des Flandres"
Vegetarisch
Vegetarische pasta
Risotto met paddenstoelen
Er zijn ook steeds verschillende seizoenssuggesties en kindergerechten beschikbaar.