Hotel-Restaurant
De uitbaters van de Duc de Bourgogne hebben heel wat ervaring met het bedienen van kleine, middelgrote en grote groepen. Dat blijkt uit de sterke relaties die het restaurant heeft gebouwd met allerlei verschillende reisgidsen en partners uit de event- en bedrijfswereld.
Hieronder kunt u onze verschillende groepsmenu’s bekijken. Indien u voor een groep wenst te reserveren, gelieve ons dan via e-mail te contacteren.
Merk op dat u enkel gebruik kunt maken van onze groepsmenu’s voor groepen van minimaal 10 personen.
Huisgemaakte garnaalkroket met salade
Varkenswangetjes met 'Bourgogne des Flandres' en frietjes
Rijsttaart
€27,50 p.p.
Slaatje met gerookte ham en fetakaas + dressing met verse basilicum
Gebraden varkenshaasje + saus met boursin en fijne kruiden
Gebak van de dag
€23,00 p.p.
Vissoepje met rouille & gebakken broodkorstjes
Licht gebakken zeebaarsfilet op een bedje van zuiderse groenten met blanke botersaus & citroengras
IJsparfait
€26,00 p.p.
Trio van gerookte vissoorten + romige dressing met mierikswortel
Kalfsgebraad 'Orloff' met fijne groentjes
Soepje van rode vruchten met verse munt
€28,00 p.p.
Mozaïek van vis met fijngesneden groentjes + saus met vermout
Gebraden lamsbout met rozemarijn + gratin dauphinois
Dame Blanche
€30,00 p.p.
Buideltje van gerookte zalm met Zeebrugse garnalen + saus met mango en olijfolie
Eendenborst met saus van roze peper & seizoensgroenten
Duo van huisbereide chocolademousses met gemarineerde ananas
€35,00 p.p.
Fijnproeverslaatje
+
Bisque van grijze garnalen met blokjes tomaat & verse basilicum
Rundfilet met rode wijnsaus en groenten
Bordje met seizoensvruchten, koude sabayon en vanille-ijs
€40,00 p.p.
Elk van onze menu’s kan gecombineerd worden met een van de onderstaande drankenforfaits: