Hotel-Restaurant
Het team van de Duc de Bourgogne heeft heel wat ervaring met kleine, middelgrote en grote groepen. Zo hebben we over de jaren bijvoorbeeld heel wat sterke relaties opgebouwd met allerlei verschillende reisagentschappen, stadsgidsen en partners uit de event- en bedrijfswereld.
Hieronder kunt u onze verschillende groepsmenu’s bekijken. Indien u voor een groep wenst te reserveren, gelieve ons dan via e-mail te contacteren.
Merk op:
Huisgemaakte garnaalkroket met salade
Rundsstoverij van Belgisch wit-blauw met ‘Bourgogne des Flandres’ en frietjes
Rijsttaart
€28,00 p.p.
Slaatje met gerookte ham, fetakaas en dressing met verse basilicum
Gebraden varkenshaasje, saus met boursin en fijne kruiden
Gebak van de dag
€25,00 p.p.
Vissoepje met rouille & gebakken broodkorstjes
Licht gebakken zeebaarsfilet op een bedje van zuiderse groenten met blanke botersaus & citroengras
IJsparfait
€28,00 p.p.
Trio van gerookte vissoorten en romige dressing met mierikswortel
Kalfsgebraad met fijne groentjes
Soepje van rode vruchten met verse munt
€30,00 p.p.
Mozaïek van vis, fijngesneden groentjes en saus met Noilly Prat
Gebraden lamssteak met rozemarijn en gratin dauphinois
Dame Blanche
€32,00 p.p.
Cocktail met Zeebrugse garnalen
Eendenborst met saus van roze peper & seizoensgroenten
Huisbereide chocolademousse
€38,00 p.p.
Fijnproeverslaatje
---
Bisque van grijze garnalen met blokjes tomaat & verse basilicum
Rundfilet met rode wijnsaus en groenten
Bordje met seizoensvruchten, koude sabayon en vanille-ijs
€44,00 p.p.
Elk van onze menu’s kan gecombineerd worden met de onderstaande drankenforfaits: