Een parel van een hotel

Locatie

Het hotel ligt pal in het midden van de stad, nabij alle belangrijke bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het Belfort, de Grote Markt en de Burg.  

Op een vijftal minuten wandelen kan u al wat Brugge te bieden heeft ontdekken: van de historische gebouwen of een boottocht op het water tot de lekkerste cafeetjes & bekendste winkelstraten in de stad. Of misschien wilt u een bezoekje brengen aan het wereldbekende Groeningemuseum?

Kamers

In onze unieke, authentieke kamers kunt u de nacht spenderen in het heerlijke Brugge. We dompelen u om in een romantische setting, met zicht op de befaamde Brugse reitjes of het historische Huidenvettersplein.

In de ochtend geniet u van een heerlijk, vers ontbijt aan het grote raam. U kunt uw ogen laten afdwalen op de Rozenhoedkaai en de zwanen die regelmatig in de nabijgelegen kanalen vertoeven, terwijl u geniet van de geweldige koffie.

Faciliteiten

Elk van onze kamers is voorzien van een flatscreen TV, private badkamer met douche of bad, badkamerartikelen en een espressotoestel met thee/koffie. 

Hoewel het hotel niet zelf beschikt over parking, kunt u met uw wagen terecht in parking Pandreitje naast het Astridpark (5 min. wandelafstand) of parking Alfapark aan de Predikherenrei (8 min. wandelafstand).

Kamertypes

Ontdek onze verschillende soorten kamers door met uw cursor over de afbeeldingen te zweven.