Groepsmenu's

Het team van de Duc de Bourgogne heeft heel wat ervaring met kleine, middelgrote en grote groepen. Zo hebben we over de jaren bijvoorbeeld heel wat sterke relaties opgebouwd met allerlei verschillende reisagentschappen, stadsgidsen en partners uit de event- en bedrijfswereld. 

Hieronder kunt u onze verschillende groepsmenu’s bekijken. Indien u voor een groep wenst te reserveren, gelieve ons dan via e-mail te contacteren.

Merk op:

  • De groepsmenu’s zijn enkel mogelijk voor groepen vanaf minimaal 12 personen. 
  • De groep kan slechts één menu kiezen.

Voorgerecht

Huisgemaakte garnaalkroket met salade

Hoofdgerecht

Rundsstoverij van Belgisch wit-blauw met ‘Bourgogne des Flandres’ en frietjes

Dessert

Rijsttaart

€30,00 p.p.

Voorgerecht

Slaatje met gerookte ham, fetakaas en dressing met verse basilicum

Hoofdgerecht

Kipfilet, saus met boursin en fijne kruiden

Dessert

Gebak van de dag

€28,00 p.p.

Voorgerecht

Vissoepje met rouille & gebakken broodkorstjes

Hoofdgerecht

Licht gebakken zeebaarsfilet op een bedje van zuiderse groenten met blanke botersaus & citroengras

Dessert

IJsparfait

€32,00 p.p.

Voorgerecht

Zacht gerookte zalm, romige dressing met mierikswortel

Hoofdgerecht

Kalfsschnitzel met fijne groentjes & pasta

Dessert

Verse fruitsalade met sorbet

€35,00 p.p.

Voorgerecht

Mozaïek van vis, fijngesneden groentjes en saus met Noilly Prat

Hoofdgerecht

Gebraden lamssteak met rozemarijn en gratin dauphinois

Dessert

Dame Blanche

€36,00 p.p.

Voorgerechten

Fijnproeverslaatje

---

Bisque van grijze garnalen met blokjes tomaat & verse basilicum

Hoofdgerecht

Rundfilet met rode wijnsaus en groenten

Dessert

Huisgemaakte chocolademousse

€47,00 p.p.

Drankenforfaits

Elk van onze menu’s kan gecombineerd worden met de volgende drankenforfaits:

  1. €8,00:  één liter mineraalwater
  2. €15,00:  twee glazen wijn + koffie
  3. €20,00: aperitief (cava) + twee glazen wijn + koffie

Merk op:

  • Deze tarieven gelden telkens per persoon.
  • De glazen wijn kunnen evt. vervangen worden door bier van het vat (Brugse Zot) of frisdrank.