Take-away

Elk weekend kunnen jullie een driegangenmenu bij ons bestellen. Zo kunnen jullie nog steeds genieten van de heerlijke gerechten van onze chef en ons een duwtje in de rug geven tijdens deze moeilijke periode. Bestellen kan tot de dag voordien tot 20:00u. U kunt de gerechten zelf komen ophalen of we leveren ze gratis aan huis.

Om uw bestelling door te geven, belt u naar het nummer 0472 46 06 36 of mailt u naar luc.broes@nullgmail.com.

Het weekendmenu kunt u hieronder terugvinden. Alle gerechten kunnen ook individueel besteld worden en daarnaast bieden wij ook enkele van onze klassiekers aan:

Klassiekers

  • Huisgemaakte Noordzeevissoep met gebakken broodkorstjes, kaas & rouille / €9,00 (voorgerecht) – 19 € (hoofdgerecht)
  • Varkenswangetjes met “Bourgogne des Flandres” / €15,00
  • Paling in ’t groen met Brugs wit bier / €19,00
U kunt ook een fles van onze lekkere huiswijn (wit/rood) verkrijgen aan €12,00.

(VERLENGD) Weekendmenu (21-24 mei)

Voorgerecht

Slaatje met Serranoham & meloen
***
Bisque van Zeebrugse garnalen

Hoofdgerecht

Gemarineerde brasvarfilet met rozemarijnaardappelen & rode wijnsaus
***
Mozaïek van verse vis “Dugléré”

Dessert

IJssurprise
***
Crêpes Suzette

€27,50 p.p.

Pinkstermenu (29-31 mei)

Voorgerecht

Terrine van ganzenlever met portogelei & brioche
***
Buideltje van gerookte zalm, handgepelde garnalen & mangodressing

Hoofdgerecht

Babykreeft (volledig) met wilde rijst & kruidenboter
***
Kalfsnoot met asperges & 2 bijhorende sausjes

Dessert

Profiteroles
***
Gebakje van de chef

€35,00 p.p.