Hotelarrangement tijdens de horecalockdown

Beste vrienden,

Sinds 19 oktober zijn wij verplicht onze deuren opnieuw te sluiten, dit als maatregel om de pandemie in te dijken.

Tijdens deze lockdown echter mogen hotels open blijven en de hotelgasten kunnen dineren in de kamer (mits we de huidige regels hanteren). Op deze manier kunnen we blijven doen wat we het liefste doen, onze gasten verwennen en gelukkig maken. Dit geeft u ook de mogelijkheid om toch een verjaardag, huwelijksverjaardag of een andere gebeurtenis in uw leven te vieren. 

Naast de overnachting kunt u genieten van roomservice.

Roomservice:

Voorgerechten

  • Rundscarpaccio met truffelolie en Parmezaanse kaas
  • Huisgemaakte garnaalkroketten
  • Kaaskroketten van Oud Brugge-kaas
  • Vissoep met rouille en toast
  • Ganzenleverterrine met briochetoast

HOOFDGERECHTEN

  • Filet mignon met pepersaus of champignonsaus
  • Kabeljauw op wijze van de chef 
  • Rijkgevulde bouillabaisse met Noordzeevis, rouille en toast
  • Rundsstoverij van blauw-wit rund met “Bourgogne des Flandres”
  • Scampi’s gebakken in knoflookboter

Om de coronaregels te respecteren dient u alle alcoholische dranken voor 20u00 te bestellen.
Dineren in de kamer vanaf 18u30 tot 20u00.
Ontbijt ’s morgens tussen 8u00 & 10u00.

We staan graag ter beschikking voor eventuele verdere inlichtingen en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. 

Anje, Fangio & Luc

Reserveren is mogelijk via mail: luc.broes@nullgmail.com of telefonisch: 0472 / 46 06 36.